+31 (0)36 7518696 Kantooruren: dagelijks. Bezoek op afspraak.

Jachttransport

Wij zijn u graag van dienst omtrent jachttransport

U zoekt het juiste adres voor jachttransport? Of u nu met uw eigen schip een vakantie wilt vieren in het buitenland of u wilt een schip getransporteerd hebben vanuit het buitenland? Wij kunnen ervoor zorgen dat uw jacht of schip op een veilige manier wordt overgevaren. Het kan zijn dat u zelf misschien nog wat onervaren bent om een hele tocht alleen te maken met bijvoorbeeld uw pas aangeschafte zeiljacht. In dit geval kunnen wij u een crew support aanbieden. Wat de wens van de bestemming ook is, jachttransport is absoluut aan ons besteed. Onze schippers beschikken over diverse certificaten en niet te vergeten jarenlange ervaring.

 

U gaat op vakantie in een ander land maar u wilt vanaf daar starten met uw vakantie op uw eigen boot? Wij kunnen ervoor zorgen dat uw boot klaar ligt op de plek van uw gewenste bestemming. U gaat dan bijvoorbeeld met uw bagage het vliegtuig in om op eigen gelegenheid naar uw vakantiebestemming te gaan, waar uw boot vervolgens al op u ligt te wachten. Wanneer de vakantie ten einde komt, dan zorgen wij er uiteraard ook voor dat uw boot weer veilig op de ligplaats terug komt.

JachttransportWij bieden u professionaliteit en denken met u mee

Naast jachttransport hebben wij ook een ruime keuze aan diverse bestemmingen om met uw boot naar uw vakantiebestemming te varen. Wat dacht u van een heerlijke zeilvakantie in Schotland of Spanje? Neem daarom eens een kijkje op de website voor de diverse mogelijkheden. Zowel voor de ervaren als onervaren zeilers hebben wij voor u de droomvakantie gegarandeerd in petto!

 

   Contact     Zeilvakanties