+31 (0)36 7518696 Kantooruren: dagelijks. Bezoek op afspraak.

Meezeilen Schotland

Kom meezeilen naar Schotland

U wilt meezeilen naar Schotland? Welkom bij NautiSail. Hier bent u aan het juiste adres als het gaat om een zeilvakantie waarbij u puur kunt genieten. Of u nu een ervaren zeiler bent of niet, u kunt meezeilen als er met ervaren bemanning in Schotland wordt gezeild. U ervaart alle vergezichten en bijzondere eilanden die Schotland te bieden heeft. Maak een wandeling in de ongerepte natuur en geniet daarna van de dolfijnen wanneer u weer op het water bent. Ook worden hier dikwijls bruinvissen gespot en zelfs walvissen. De beste beleving van dit land ervaart u vanaf het water!

 

De Hebriden, de Orkney eilanden en de Shetland eilanden mag u dan ook zeker niet overslaan wanneer u gaat meezeilen in Schotland. Naast dit land kunt u er ook voor kiezen om te gaan zeilen op de Caribbean, Griekenland, Spanje maar zeker ook Nederland. Omdat wij zelf alle ervaringen hebben opgedaan in deze gebieden, kunnen wij u advies op maat geven.


Verwacht een uitstekende kwaliteit maar ook de beste service

Omdat wij zijn aangesloten bij het GGTO (Garantiefonds) kunt u ervan op aan dat aanbetalingen zijn gegarandeerd. Diverse soorten zeilvakanties zijn natuurlijk bij vele aanbieders mogelijk, of dit nu in Schotland is of elders. Wij weten ons onder andere te onderscheiden in de volgende aandachtspunten:
 

  • Onze jachten worden zorgvuldig geselecteerd waardoor wij scherpe prijzen kunnen aanbieden.
  • Wij zijn exclusief boekingsagent omtrent de genoemde jachten.
  • Wij hebben zelf jarenlange ervaring met zeilvakanties en kunnen hierdoor met u meedenken.
  • Wij hanteren een persoonlijke en heldere aanpak. U weet direct waar u aan toe bent en kunt snel antwoord op uw vragen verwachten.
  • Wij bieden u een passend en uitstekend advies. Ook in de vliegverbindingen wanneer u zelf rechtstreeks wilt gaan boeken naar het buitenland.

Dus kiest u voor NautiSaMeezeilen Schotlandil als aanbieder? Dan bent u verzekerd van een schitterende zeilvakantie! Heeft u een vraag? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. U vindt ons telefoonnummer op de website. Of laat uw gegevens achter op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie verwachten.

   Contact     Zeilvakanties