+31 (0)36 7518696 Kantooruren: dagelijks. Bezoek op afspraak.

Meezeilen St. Maarten

Meezeilen in St. Maarten? NautiSail maakt het voor u mogelijk

Droomt u over een meezeilvakantie? Dan weten wij deze droom waar te maken. U kunt bij ons meezeilen naar onder andere St. Maarten. Als zeilliefhebber kunt u bij ons zeker weten uw ideale vakantie realiseren. U vliegt zelfs rechtstreeks vanaf Amsterdam naar St. Maarten met Tui Fly.

Kom naar de plek waar de wereldberoemde sterren hun vakantie vieren. Geniet van de oogverblindende eilanden. De stranden waar u volledig tot rust kunt komen. Vaar eens naar Tintamarre, dit eiland is onbewoond maar beschikt over de “geneeskrachtige” modder. Kortom, er ligt een heel avontuur voor u klaar als u ervoor kiest om te gaan meezeilen in en rondom St. Maarten.

Wij denken graag met u mee

Niet alleen meezeilen in St. Maarten is wat wij u bieden. Ook kunt u heerlijk genieten van de diverse andere mooie landen zoals Spanje, Griekenland of Nederland. Kijk voor het ruime aanbod van de mooiste plekken daarom eens op de website. U heeft het hier namelijk voor het zeggen. Omdat wij veel eigen ervaring hebben in de diensten die wij u aanbieden, kunnen wij u uitstekend adviseren. Wij luisteren graag naar uw wensen en luisteren met u mee. Neem dus gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken van de diverse meezeilvakanties en vliegverbindingen.

Meezeilen St. Maarten
 
Kortom, wij staan voor u klaar om u een geweldige vakantie aan te bieden! Bel ons nu via +31 (0)36 7518696 of laat uw gegevens achter via het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

 

   Contact     Zeilvakanties