+31 (0)36 7518696 Kantooruren: dagelijks. Bezoek op afspraak.

Zeilen Caribbean

Heerlijk zeilen in de Caribbean

Wilt u gaan zeilen in de Caribbean? Dit kan worden waargemaakt bij NautiSail. Welkom en laat u eens verrassen door de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van zeilvakanties en jachtverhuur.

Puur genot beleeft u als zeilliefhebber als u gaat zeilen in de Caribbean, waarbij u geniet van een temperatuur van gemiddeld 28 graden. Laat u verleiden door de mooiste baaien en eilanden met parelwitte stranden waar u een gezellig dorpje kunt bezoeken. Of om heerlijke een cocktail te drinken en een hapje te gaan eten. Neem een duik in de helderblauwe zee en kom volledig tot rust tijdens deze droomvakantie.

Waarom uw zeilvakantie boeken via NautiSail?

Diverse soorten zeilvakanties zijn natuurlijk bij vele aanbieders mogelijk. Echter weten wij ons te onderscheiden omdat wij:

  • Alleen jachten aanbieden die zorgvuldig zijn geselecteerd op uitstekende kwaliteit en een goede prijs.
  • Wij exclusief boekingsagent zijn omtrent de genoemde jachten.
  • Wij over een uitstekende communicatie beschikken. Dit houdt ook in dat wij dagelijks telefonisch te bereiken zijn.
  • Zeilvakanties aanbieden in gebieden waar wij zelf jarenlang hebben gezeild en ervaring hebben opgedaan.
  • Wij een passend en uitstekend advies bieden. Ook in de vliegverbindingen wanneer u zelf rechtstreeks wilt gaan boeken naar het buitenland.

Omdat wij zijn aangZeilen Caribbeanesloten bij het GGTO (Garantiefonds) kunt u er op rekenen dat u gegarandeerd op reis gaat. Naast het zeilen op de Caribbean kunt u ook kiezen voor een heerlijke zeilvakantie in West-Europa, Spanje of Nederland. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is te vinden op de website, ook kunt u uw vraag en gegevens achter laten op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie van ons verwachten!

 

   Contact     Zeilvakanties