+31 (0)36 7518696 Kantooruren: dagelijks. Bezoek op afspraak.

Zeilvakanties Canarische Eilanden

U bent op zoek naar de leukste zeilvakanties op de Canarische Eilanden?

Bent u op zoek naar zeilvakanties op de Canarische Eilanden? Of u nu een zeilliefhebber bent of liever wilt meezeilen, bij NautiSail kunnen we helpen om uw ideale vakantie waar te maken. U treft op onze website een diversiteit aan van zeilvakanties in diverse gebieden, van Nederland en Griekenland tot de Canarische Eilanden.

 

De zeilvakanties op de Canarische Eilanden die u op onze website vindt zijn zeer divers. U kunt er op rekenen dat alle jachten zijn voorzien van de modernste technieken en dus altijd veilig zijn. Wij hebben een nauwe samenwerking met erkende jachthavens in de Caribbean, Griekenland, Spanje et cetera.

Met goed vertrouwen op reis

Omdat wij zijn aangesloten bij het GGTO (Garantiefonds) kunt u met een veilig gevoel uw reis bij ons boeken. Hierdoor weet u zeker dat u ook krijgt waar u voor heeft betaalt. Daarnaast weten wij ons te onderscheiden door onze kennis en ervaring. Wij hebben zelf jarenlang gezeild in de gebieden die aanbieden. Hierdoor kennen wij de mooie plekjes als geen ander en weten we exact waar u op moet letten. Hier profiteert u natuurlijk van als u uw zeilvakantie bij ons boekt. Tevens denken wij graag met u mee over vliegverbindingen, bijvoorbeeld wanneer u zelf wilt gaan boeken. Kortom, wat betreft zeilvakanties op de Canarische Eilanden zijn er diverse mogelijkheden.

Zeilvakanties Canarische Eilanden

Wij zorgen ervoor dat alle zeilvakanties, of dit nu op de Canarische Eilanden is of ergens anders, boven uw verwachting zijn. Wij zorgen ervoor dat u de vakantie geheel naar wens beleeft. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord om alle mogelijkheden nader te kunnen toelichten.

 
   Contact     Zeilvakanties