Bareboat cruisen betekent dat het luxe jacht dat uw charter heeft niet de voorzieningen heeft die u zou hebben met een bemanning of luxe cruise charter. U hoeft niet per se zeilervaring te hebben, want u kunt ook een kapitein en ook bemanning op deze charters hebben. Als u een bareboat-charter plant, moet u al uw voedsel leveren, evenals dat van de kapitein en ook van het personeel. U zult deze mensen zeker ook zelf moeten betalen omdat die kosten niet bestaan ​​uit de offerte voor bareboat zeiljachten.

U kunt een bareboat-zeilcharter boeken in bijna elk deel van de wereld waar zeilcharters beschikbaar zijn. U kunt alleen met het luxejacht varen als u over de benodigde kwalificaties beschikt. Boekingsplatform voor zeilvakanties in veel delen van de wereld waar navigatierisico’s bestaan, zoals op de eilanden van Griekenland, hebt u mogelijk een deskundige kapitein nodig naast u voor bareboat cruisen.

Heb je ooit gedacht aan bareboat cruisen langs de kust van Turkije? De privéjachten die direct beschikbaar zijn voor deze cruiseschepen zijn goed bewaard gebleven en het koopje biedt u een goedkope vakantie. De prijs van levensonderhoud is vrij laag in dit deel van de wereld, dus de kosten van het bareboat privéjacht zijn helemaal niet duur. Bovendien zijn de kosten van boodschappen die u moet meenemen ook erg goedkoop.

Met bareboat zeilen in Turkije kunt u een privéjacht charteren dat eenvoudig te beheren is en geschikt is voor een klein huishouden of een aantal paren. De beschermde baaien, evenals inhammen langs de kustlijn, zijn eenvoudig te navigeren en geven je ook een fenomenaal beeld van de Turkse samenleving. Zeil vakantie boekingsplatform met een bareboat cruise charter in Turkije, u zult zonovergoten dagen, een exotische omgeving en ook turquoise wateren waarderen.

Als u Turkije selecteert als uw plaats voor bareboatzeilen, zult u zeker een stress- en zorgeloze vakantie krijgen. Er zijn geen trends, stromingen of hoge golven om over te stresseren en ook is er meestal een constante mid-dag wind in de zomer, wat zorgt voor perfecte vaaromstandigheden. Het temperatuurniveau van het water is ideaal om in de zomer te zwemmen, dus uw bareboat-jacht zou uw duikplatform kunnen worden.