Een charmante bootviering wordt het meest nostalgisch herinnerd voor het leven in het hart van al uw zee-liefhebbende bezoekers. Trouwen op zee is leuk, gemakkelijk en ook betaalbaar.

Voor de kosten om op een speciale plaats te trouwen, stuur het evenement dan naar een dure ontvangsthal met al zijn kosten, nou … Zeilvakantie boekingsplatform Hell, zelfs als je aan de kust aan je unieke zee zou trouwen huwelijksviering gebied, zou een waterscootervlucht hoog op de lijst van huwelijksreis / vakantie-activiteiten staan, dus door het verkrijgen van getrouwd op een zeilboot bespaart u gezamenlijk die kosten en hebt u de gehele waterscooter voor exclusief gebruik voor al uw bezoekers.

OK, misschien is een Money Tree en het direct vragen om een ​​lening op het bruiloftsevenement een beetje smakeloos, maar om gezamenlijk de kostengegevens van bepaalde bruiloft / receptie & andere locatietaken met de mensen in de locatie van het bruiloftsfeest uit te oefenen is een geweldige manier om bundel de bronnen en ontvang de beste ‘waarde’. Zeil vakantie-boekingsplatforms, dus als de stijl “op het water springt”, bereken je hoeveel iedereen zeker zou moeten betalen om zelf een zeil te nemen versus alles wat gepaard ging met het samenvoegen van de fondsen en ook het charteren van de hele boot voor het hele bruiloftsevenement.

Voor degenen die genieten van de roep van de zee, voel de aantrekkingskracht van de onbegrensde perspectieven en stel je voor dat je op een dag wegkruist, een bruiloftsevenement op zee op een exclusief luxe bruiloftsevenement is een verleidelijke optie!

Een bruiloft op zee kan enorm variëren van een kolossale cruiseschip tot trouwen op een Stand Up Paddleboard. Laat me deze minuut nemen om aan te moedigen – vermijd de ‘Floating Las Vegas Hotels’ en overtuig ook de gedurfde geesten om Maui te vinden voor dit soort natte en wilde bruiloften …

Ik zou me graag willen concentreren op bruiloften op een onafhankelijk gecharterde boot, waar de hele boot tot uw beschikking staat, of u nu een feest van 80 jaar oud bent op een gepersonaliseerde composietcatamaran of alleen u beiden & misschien een paar sluitingen genoten op een levendige mono -hull zeilboot die echt een dag als uw eigen persoonlijke zeilboot aanvoelt.