Myanmar

Myanmar (Birma) ligt in Zuidoost-Azië. Het wordt ook wel het Gouden Land genoemd. Myanmars houden van goud. De meeste pagodes in Myanmar zijn bedekt met bladgoud. Het land is vooral rijk aan cultuur en traditie. Het is de thuisbasis van bijna 300 soorten zoogdieren, 300 reptielen en 100 soorten vogels en het land kent circa 7.000 plantensoorten. Het is één van de meest mysterieuze en onontdekte bestemmingen in Azië. Reizen naar Myanmar is niet alleen avontuurlijk en mysterieus, maar ook een reis terug in de tijd. Reis naar Myanmar voor: boeddhabeelden, monniken, dorpen, riviercruises, vriendelijke bevolking, festivals, mysterie, authenticiteit, ongerepte stranden, landschap, pittige curry’s en noodle gerechten, kloosters.

 

Nepal

Nepal is het land van uitersten! Het is de thuisbasis van ‘s werelds hoogste bergen, waaronder de hoogste berg ter wereld, de Mount Everest. De cultuur van Nepal is een unieke combinatie van traditie en moderniteit. De Nepalezen zijn uiterst vriendelijk, en de natuur in het land is schitterend. Wandelen, bergbeklimmen, raften en kayakken is een populaire activiteit in de betoverende omgeving van Nepal. Beleef je vakantie in het boeiendste land van Azië! Reis naar Nepal voor: Natuur, cultuur, wandelen, bergbeklimmen, de Mount Everest, tempels, jungle safari, vogelspotten, raften en kayakken, Kathmandu-vallei, Kathmandu (hoofdstad van Nepal), Patan (Stad der Schoonheid).

 

Noord-Korea

Noord-Korea is nog steeds een van de meest geïsoleerde landen van de wereld, dit streng communistische land opende in 1986 voorzichtig zijn deuren voor toeristen. Noord Korea, een niet-alledaagse bestemming maar met een unieke cultuur, kunst, museas, tempels en historische bezienswaardigheden is Noord-Korea een zeer fascinerende reisbestemming. Reis naar Noord Korea voor: boeddhistische tempels, parken, Pyongyang, Buyeo, Andong, Goguryo graven, Kaesong, Myohyang, kunst, museas, tempels.

 

Oezbekistan (Uzbekistan)

Dit haast sprookjesachtige land grenst aan Kazachstan, Kirgizië, Tadzjikistan, Afghanistan en Turkmenistan. Tot de verbeelding sprekende steden zijn onder andere Samarkand, Buchara en Khiva met kleurrijke bazaars, talloze monumenten, moskeeën en medressa’s: Khiva (of Xiva). Kom tot rust in één van de grootste woestijnen, de Kyzylkum-woestijn. Een verre reis naar Oezbekistan is een avontuur vol fascinerende culturele ontdekkingen. Reis naar Oezbekistan voor: monumenten, moskeeën, medressa’s, bazaars, Fergana-vallei, Kyzylkum-woestijn, Samarkand, Bukhara en Khiva, Tashkent, avontuur, cultuur, wandelen, hartelijke bevolking.

China
China heeft veel te bieden als vakantiebestemming. In dit fascinerende land met als hoofdstad Peking (Beijing) vind je adembenemende landschappen, levendige steden en indrukwekkende berggebieden. Reis naar China voor: De Chinese Muur, de Verboden Stad, het Terracotta Leger, Guilin, rijke cultuur, afgelegen kloosters, overweldigende natuur èn lekker eten, moderne steden als Hongkong, Shanghai, Beijing Xian en Chengdu, Plein van de Hemelse Vrede.

Filippijnen
De Filippijnen is misschien wel één van de meest mooiste Aziatische bestemmingen. De Filipijnen bestaat uit meer dan 7.000 tropische eilanden met stuk voor stuk parelwitte bounty stranden, een prachtige onderwaterwereld en een fascinerend landschap. Met zo’n grote verscheidenheid aan prachtige eilanden is dit een bestemming voor elk type reiziger. Reis naar de Filippijnen voor: bounty stranden, duiken, lekker eten, rijstterrassen, fascinerend landschap, Cebu, koraalriffen, tropische regenwoud, smaragdgroene rijstterrassen en machtige vulkanen.