Een bootsloperij doet precies wat het woord al aangeeft. Oude boten kunt u hier brengen om te laten slopen voor onderdelen. Bij een goede bootsloperij worden de onderdelen op een duurzame manier verwijderd en gerecycled. Het is belangrijk om een gezonken of een verwaarloosde boot af te laten voeren. Voordat u weet kan er olie in het water raken en dit kan een milieuboete opleveren. Bel daarom een professional en laat uw oude boot ophalen.

Oude boot laten ophalen

Heeft u een boot die gezonken is of een oude boot die geheel verwaarloosd is? En dan is het belangrijk om een specialist in te schakelen die het vaartuig voor u kan opruimen. In veel gevallen is het niet mogelijk of erg gevaarlijk om dit zelf te doen. Een specialist beschikt over de juiste machines, heeft zelf handige boten en beschikt over de juiste ervaring om dit klusje uit te voeren.

Duurzaam laten recyclen

Een van de belangrijke onderdelen van het ophalen en opruimen van oude boten is het recyclen. Veel onderdelen kunnen opnieuw worden gebruikt en het is een stuk duurzamer en beter voor het milieu om dit te doen. Kies daarom voor een specialist die ervoor zorgt dat uw oude gezonken boot op een duurzame manier wordt afgevoerd en de onderdelen worden gerecycled.

Boot gezonken? Neem contact op

Heeft u een boot die gezonken is of verwaarloosd? Neem contact op met de ophaaldienst die u via de link in dit artikel kunt bereiken. Dit bedrijf is snel ter plaatse om uw oude boot af te voeren en ook om een gezonken boot te bergen. Stuur een berichtje en eventueel foto’s van de situatie en u krijgt snel een reactie met een voorstel om uw gezonken boot af te voeren.